Zegarmistrz Światła Purpurowy, Lydio cudownie
Lydia - Grafika
|
02-21-2023, 19:32 PM
Szefie śliczna idealnie pasująca do grafiki nutka.
...miło się słuchało. Komputer przewyższy człowieka jak sam ułoży dowcip.
02-21-2023, 21:26 PM
Bardzo dziękuję...
Faktycznie, tę piosenkę dodałam do obrazka na Instagramie. Zegarmistrzem w tym przypadku jest Salvador Dali (już bez zadziornego wąsika, widocznie z wiekiem grawitacja bardziej doskwiera) no i pływające tarcze zegarów...
02-22-2023, 16:18 PM
02-22-2023, 19:41 PM
WOW praca Extra
Elfik muza
02-22-2023, 21:49 PM
02-23-2023, 12:19 PM
Dziękuję...
Les chateau de sable - Joe Dassin (tekst piosenki) Czasami budujemy, jak dzieci, (jak wszystkie dzieci) zamek z piasku i z wiatru, zamek z piasku, który budujemy, by trwał wiecznie. Jednak porwą go pierwsze fale przypływu. Nad oceanem stworzyłem dla ciebie, (jak wszystkie dzieci) miłość z piasku i z wiatru. A dla tej miłości, dla ciebie, księżniczki z wielkiego zamku, nic nie było dość szalone ani dość piękne. Lecz fale się podnoszą, a powracające dziecko znajduje już tylko piasek. Nazajutrz o poranku z baszt i z wież nic już nie pozostaje... Czasami budujemy, jak dzieci, (jak wszystkie dzieci) zamek z piasku tak wielki i rozległy, aż zdaje się, że można tam spacerować i że pomieściłby Morze Śródziemne. Nad oceanem stworzyłem dla ciebie, (jak wszystkie dzieci) miłość z piasku tak wielką, (miłość z piasku), że starczyłoby jej na całe nasze życie, a zajęła przestrzeń tylko jednej nocy. Lecz fale się podnoszą, a powracające dziecko znajduje już tylko piasek. Nazajutrz o poranku z baszt i z wież nic już nie pozostaje... |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 440 gości