04-25-2023, 18:53 PM
Anitko piękne prace ja co prawda nie mam filtrów tych które są potrzebne do zrobienia takiego tła ale nie powiem że nie skorzystała bym z tutka więc może się skusisz i coś nam przetłumaczysz plisss
a-nitka Galeria prac graficznych
|
04-25-2023, 18:53 PM
Anitko piękne prace ja co prawda nie mam filtrów tych które są potrzebne do zrobienia takiego tła ale nie powiem że nie skorzystała bym z tutka więc może się skusisz i coś nam przetłumaczysz plisss
05-03-2023, 11:46 AM
05-03-2023, 18:09 PM
Prase jak zawsz przepiekne!!
Ja tez bym prosila o jakies filtry,ale najlepiej to Ty wiesz jakie najbardziej by sie nam przydaly .
05-03-2023, 18:09 PM
Bardzo ładne grafiki
Dziewczyny przykro mi jak czytam, że poszukujecie filtrów do PSP a wystarczy tylko przejrzeć tematy graficzne na Elfo. Ja naprawdę napracowałam się aby wyszukać kilkanaście stronek z filtrami i na pewno otwierając linki znajdziecie potrzebny Wam filtr. Link to tematu z filtrami tu... https://elfograd.htw.pl/showthread.php?tid=608 Filtry posegregowane są alfabetycznie. Komputer przewyższy człowieka jak sam ułoży dowcip.
Niestety Lusiu , przejrzałam stronki już dawno, owszem filtr , którego ja poszukuję jest, oczywiście, jednak ma zły kod i to na kilku stronach wszędzie taki sam . Tylko dlatego się odezwałam. Staram się jak najmniej prosić o pomoc...jednak w tym przypadku odważyłam się. Nie ignoruję Twojej pracy, ale jak sama sobie nie radzę proszę o pomoc...skorzystałam z okazji jak Ewka się odezwała.
05-03-2023, 18:51 PM
Saro jeśli masz problem z konkretnym filtrem
to poproś o pomoc w temacie POMOC;">TESTFor Szef napewno pomoże Komputer przewyższy człowieka jak sam ułoży dowcip.
05-03-2023, 19:57 PM
05-04-2023, 05:11 AM
Anitko przecudne prace...
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|