X

Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sen - do grafiki Lusii
dziękuję
czasami śnimy na jawie a przebudzenie bywa bolesne.
Brawa dla pań Oklasky
Jaguś dziękuję bardzo za przypomnienie Twojego pięknego wiersza
i jeszcze raz dziękuję za wybór mojej grafiki.  Uklon

Honoratko ukłony za miły wpis.  Roza1 

[Obrazek: Kwiatek-z-t-em.jpg]
[Obrazek: 2427a7d5d3d0028f6892a708b4e98908.png]Komputer przewyższy człowieka, kiedy sam ułoży dowcip!
[Obrazek: Bravo2.gif] Oklasky
Pięknie. Brawo  Witt
sliczny zestaw. Brawa dla  obu pań Oklasky
Wielkie Oklasky Oklasky Oklasky
Wielkie brawa za piękny wiersz i śliczną grafikę  Witt
Super wiesz i grafika  Oklasky Oklasky Oklasky
  [Obrazek: DRGBDUs.png]

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Drogi uД№Еєytkowniku!

W trosce o komfort korzystania z naszego serwisu chcemy dostarczać Ci coraz lepsze usługi. By móc to robić prosimy, abyś wyraził zgodę na dopasowanie treści marketingowych do Twoich zachowań w serwisie. Zgoda ta pozwoli nam częściowo finansować rozwój świadczonych usług.

Pamiętaj, że dbamy o Twoją prywatność. Nie zwiększamy zakresu naszych uprawnień bez Twojej zgody. Zadbamy również o bezpieczeństwo Twoich danych. Wyrażoną zgodę możesz cofnąć w każdej chwili.

Tak, zgadzam się na nadanie mi "cookie" i korzystanie z danych przez Administratora Serwisu i jego partnerД‚Е‚w w celu dopasowania treД№В›ci do moich potrzeb. PrzeczytaД№В‚em(am) Politykę prywatnoД№В›ci. Rozumiem ją i akceptuję.

Tak, zgadzam się na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora Serwisu i jego partnerД‚Е‚w w celu personalizowania wyД№В›wietlanych mi reklam i dostosowania do mnie prezentowanych treД№В›ci marketingowych. PrzeczytaД№В‚em(am) Politykę prywatnoД№В›ci. Rozumiem ją i akceptuję.

Wyrażenie powyższych zgód jest dobrowolne i możesz je w dowolnym momencie wycofać poprzez opcję: "Twoje zgody", dostępnej w prawym, dolnym rogu strony lub poprzez usunięcie "cookies" w swojej przeglądarce dla powyżej strony, z tym, że wycofanie zgody nie będzie miało wpływu na zgodność z prawem przetwarzania na podstawie zgody, przed jej wycofaniem.