X

Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lusi - Galeria Prac Graficznych.
Dziękuję za odwiedziny i miłe komentarze. Uklon  Buziak  Roza1  Szamp

- 219 -

[Obrazek: Praca-219.jpg]
[Obrazek: 2427a7d5d3d0028f6892a708b4e98908.png]Komputer przewyższy człowieka, kiedy sam ułoży dowcip!
Pięknie wykonana praca, taka subtelne, bardzo mi się podoba Lusiu. Pierwszy Oklasky Roza1
Tak! batrdzo ladna subtelna ,delikatna praca ,mnie tez sie spodobala!
Brawo Lusi Oklasky Oklasky Pierwszy
  [Obrazek: DRGBDUs.png]
[Obrazek: bday4.gif] Oklasky
Dziękuję za odwiedziny i bardzo miłe komentarze.  Uklon  Buziak  Szamp

- 220 -

[Obrazek: Praca-220.jpg]
[Obrazek: 2427a7d5d3d0028f6892a708b4e98908.png]Komputer przewyższy człowieka, kiedy sam ułoży dowcip!
Płonąca kula w dłoni robi wrażenie, Bardzo  ciekawa praca Lusiu Pierwszy Oklasky Okok
Pieknie Lusi za wykonanie i pomysl Oklasky Oklasky Pierwszy
  [Obrazek: DRGBDUs.png]
[Obrazek: Bravo2.gif] Roza1
Bardzo dziękuję za wizytę i miłe komentarze.  Uklon  Roza1  Szamp

[Obrazek: Dzi-kuj-serce-misiu.png]

-221 -

[Obrazek: Praca-221.jpg]
[Obrazek: Szefa-r-a.gif] Oklasky

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 24 gości

Drogi użytkowniku!

W trosce o komfort korzystania z naszego serwisu chcemy dostarczać Ci coraz lepsze usługi. By móc to robić prosimy, abyś wyraził zgodę na dopasowanie treści marketingowych do Twoich zachowań w serwisie. Zgoda ta pozwoli nam częściowo finansować rozwój świadczonych usług.

Pamiętaj, że dbamy o Twoją prywatność. Nie zwiększamy zakresu naszych uprawnień bez Twojej zgody. Zadbamy również o bezpieczeństwo Twoich danych. Wyrażoną zgodę możesz cofnąć w każdej chwili.

Tak, zgadzam się na nadanie mi "cookie" i korzystanie z danych przez Administratora Serwisu i jego partnerów w celu dopasowania treści do moich potrzeb. Przeczytałem(am) Politykę prywatności. Rozumiem ją i akceptuję.

Tak, zgadzam się na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora Serwisu i jego partnerów w celu personalizowania wyświetlanych mi reklam i dostosowania do mnie prezentowanych treści marketingowych. Przeczytałem(am) Politykę prywatności. Rozumiem ją i akceptuję.

Wyrażenie powyższych zgód jest dobrowolne i możesz je w dowolnym momencie wycofać poprzez opcję: "Twoje zgody", dostępnej w prawym, dolnym rogu strony lub poprzez usunięcie "cookies" w swojej przeglądarce dla powyżej strony, z tym, że wycofanie zgody nie będzie miało wpływu na zgodność z prawem przetwarzania na podstawie zgody, przed jej wycofaniem.